Om Eco Islands DNA

Hos Eco Island ser vi det som en del af vores ansvar at genopbygge jordens naturlige ressourcer ved at skabe balance i naturens økosystemer og beskytte den lokale biodiversitet. Flere af FNs verdensmål findes allerede i hjertet af vores virksomhed og ambitionen om forbedret vandkvalitet er noget, vi hos Eco Island kæmper for hver dag. 

Eco Islands flydende haver er en investering i en grønnere og mere bæredygtig fremtid for flere generationer og for Jorden selv. Vores produkter er baseret på forskningstunge erfaringer og undersøgelser om fytoremediering (= vandrensning ved hjælp af planter), og vi har i samarbejde med dansk akvakultur udviklet flydende øer, der kan indgå i dambrugenes rensningsanlæg for at fjerne forurenende stoffer fra deres spildevand.

Erfaring viser, at selv de små handlinger gør en forskel, og vi har derfor valgt at udvikle Eco Gardens mini, så alle kan være med til at genopbygge naturens balance. 

Vores flydehaver fremstilles i Danmark hos udvalgte mindre virksomheder, der har det til fælles, at de holder godt fast i gode håndværkstraditioner og har stor faglig stolthed. Alle flydehaver er designet og fremstillet specielt til Eco Island og er selvfølgelig af højeste kvalitet.

For os handler det ikke kun om vores samfunds fremtid, men også om planetens overlevelse. Tak, fordi du gør dit liv lidt grønnere.