Det perfekte havedamstilbehør

En antagelse vi ofte møder fra vores kunder eller på nettet er, at det kræver en masse forskelligt udstyr og havedamstilbehør for at holde og passe på sin havedam. En anden antagelser er også, at dette udstyr ofte gør pasningen af havedammen nemmere. Det er ikke nødvendigvis tilfældet.

Der er mange forskellige måder, hvorpå man kan holde sin havedam flot og sund. Mange af de muligheder, som findes til at passe på sin havedam, de er ofte tekniske i form af rensningssystem, der skal tilkobles strøm. Ellers er der også en masse muligheder for tilbehør til sin havedam i form af lys, granitsten eller vandstøvsugere.

Det gør vores flydehaver op med. Vores flydehaver er det perfekte tilbehør til din havedam for at sikre et sundt og organisk stærkt miljø i din have og havedam. Læs endnu mere i denne artikel, om nogle af de fordele en flydehave fra os har.

 

Leder du efter tilbehør til din havedam?

Så prøv at tilføre din havedam en flydehave. Flydehaverne fra os har nemlig en lang række fantastiske kvaliteter blandt andet bidrager de til biodiversiteten i din have. Derudover fungerer de som et naturligt og organisk rensningssystem, som forbedrer kvaliteten af vand i din havedam. En fordel ved vores flydeøer er, at de sagtens kan sættes ud i din havedam selvom du har Koi Karper eller andre udendørs fisk. Så hvis du synes, at din havedam ser en lille smule tom ud, så prøv at tilføre den lidt liv ved en flydeø fra os og nogle forskellige fisk. Mange typer af ferskvandsfisk som guldfisk, karpe, stør og solaborre kan sagtens klare sig i havedammen hele året, hvis den er dyb nok. Når dammen er dyb, kan fiskene nemlig søge tilflugt på bunden, der ikke fryser til.

 

Mulighedernes uendeligheder med havedamstilbehør

Markedet for havedams tilbehør er uendeligt. Der er både filtersvampe, elektriske rensningssystemer, uv-rør, vandpumpe, vandstøvsuger og selv ikke nu er liste udtømt. Derfor kan det være lidt af en jungle at navigere i, når du skal overveje, hvilke tilbehør din havedam har brug for. Vi hævder ikke, at mange af disse typer af tilbehør ikke absolut bidrager til et sundere miljø i din havedam, men forskellen på vores produkt og deres er, at dette tekniske tilbehør forstyrrer det naturlige miljø i din havedam. Det kommer I dermed udenom med en flydehave fra os.

Ydermere muliggør vores flydehaver en blomstring af din haves biodiversitet, da den er lavet på organiske materialer, hvor du kan tilføre forskellige blomster og planter til flydeøen, så du udvider din haves organiske materialer. Derudover kan vores flydeø fungere som sit helt eget insekthotel, hvilket ligeledes bidrager til en større biodiversitet, da mangfoldigheden af insekterne i haven vokser.

 

Hvorfor overhovedet få en havedam?

Der er en tendens til, at når vi kommer i nærheden af vand, så bliver vi ofte mere rolige. Lyden af fisk, der skaber sarte lyde i vandet, kan virke uforklarligt beroligende og vi kan bedre slappe af og komme ned i gear. Haven er i forvejen for mange et sted, hvor de har mulighed for at slappe af og ved at få en havedam i haven, kan du gøre den endnu mere afslappende. Hvis du har en stillestående dam kan du med fordel få et lille springvand eller lignende for at tilføre lidt ekstra liv og lyd til dig selv og dine fisk, hvis du har sådan nogle.